Aykon'un sohbetleri İlim Yayma Cemiyeti'nde ilgiyle takip ediliyor

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Necati Aykon'un İlim Yayma Cemiyeti Burdur Şubesi Kitap Kahvesi'nde yaptığı haftalık sohbetler, her geçen hafta daha fazla kişi tarafından takip ediliyor.

DR. NECATİ AYKON’UN İLİM YAYMA CEMİYETİ’NDE YAPTIĞI HAFTALIK SOHBETLER BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İlâhiyat Fakültesi ‘İslâm Tarihi Sanatları Bölümü’ Öğretim Üyesi Dr. Necati Aykon’un İlim Yayma Cemiyeti Burdur Şubesi Kitap Kahvesinde yaptığı haftalık sohbetleri büyük ilgi görüyor.

İlim Yayma Cemiyeti (İYC)’nin Burdur Merkez Konak Mahallesi Kazancı Sokakta hizmet veren Kitap Kahve’de her hafta ve çarşamba akşamları yaptığı sohbetler devam ediyor ve Aykon’un sohbetlerini dinleyen kişiler kendisinden çok istifada ettiklerini belirtiyorlar.

Geçtiğimiz Haftaki sohbetinde dinleyenlerine Hz. Yusuf’u tanıtan Necati Aykon “Allah (c. c) Hz. Yusuf’u zindan da imtihan ve terbiye ediyor, Yusuf (a.s) da zindanda zindan arkadaşlarını terbiye ediyor. O nedenle yaşanan olaylar, musîbetler, krizler, uğranılan iftiralar değerlendirilirse eğer çok büyük fırsatlara dönüştürülebilir. Yani imtihanlar rahmete, iftiralar şerefe, musibetler kuvvete, krizler fırsata ve zindanlar gülistana dönüştürülebilir!” dedi.

Necati Hoca’nın İYC Kitap Kahve’de ve her hafta yatığı sohbetlerini can kulağı ile büyük bir dikkatle dilediklerini, dolayısıyla da kendisinin bilgisinden çok istifade ettiklerini belirten katılımcılar; Cemiyet yetkililerine, kendilerine böyle bir imkanı sundukları, Necati Hoca’ya da kendilerini bilgilendirdiği için teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

TACEDDİN AKBAŞ NNC HABER BURDUR

İlim Yayma CemiyetisohbetNecati AykonTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.