Ayşe Sak Ortaokulu LGS Başarısı Açıklandı

Ayşe Sak Ortaokulu, LGS'de başarısını sürdürdü.Okuldan yapılan açıklamada her yıl olduğu gibi okulun yüksek bir başarı yakaladığı belirtildi. Yapılan açıklamada

Ayşe Sak Ortaokulu, LGS’de başarısını sürdürdü. Okuldan yapılan açıklamada her yıl olduğu gibi okulun yüksek bir başarı yakaladığı belirtildi.

Yapılan açıklamada “İlçe birincisi okulumuz 8A sınıfı öğrencisi Erdem İlhan, ilçe ikincisi okulumuz 8C sınıfı öğrencisi Azra Ünlücan oldu. Her iki öğrencimiz de 90 soruda 89 doğru 1 yanlış yaptılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. LGS sonuçlarımız şu şekildedir:

İlçemizde ilk 5’te 3 öğrencimiz, ilk 10’da 5 öğrencimiz, ilk 20’de 8 öğrencimiz, ilk 30’da 13 öğrencimiz, ilk 40’ta 17 öğrencimiz, ilk 50’de 19 öğrencimiz, ilk 60’ta 22 öğrencimiz bulunmaktadır.

Yüzdelik dilim açısından LGS sonuçlarımız şu şekildedir:

%0 – %1 arasında 5 öğrencimiz, %1-%2 arasında 5 öğrencimiz, %2-%3 arasında 5 öğrencimiz, %3-%4 arasında 3 öğrencimiz ve %4-%5 arasında 5 öğrencimiz bulunmaktadır.

Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi kutlarız. Başarının esas sahibi olan öğrencilerimizi kutlar, ortaöğretimde başarılar dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

lgs bucakayşe sak ortaokuluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.