Bağışlanan sadece organ değil, yepyeni bir hayattır

3-9 Kasım Organ ve Doku Bağış haftası kapsamında Bucak Devlet Hastanesinde ‘’Bağışlanan Sadece Organ Değil, Yepyeni Bir Hayattır.” sloganıyla stant açıldı. Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin ve eşi Sıla Sezgin, Burdur İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Reha …

3-9 Kasım Organ ve Doku Bağış haftası kapsamında Bucak Devlet Hastanesinde ‘’Bağışlanan Sadece Organ Değil, Yepyeni Bir Hayattır.” sloganıyla stant açıldı.

Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin ve eşi Sıla Sezgin, Burdur İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Reha Sermed Aygören, Bucak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Erdener Bede, Bucak iş dünyasının hayırsever işadamlarından Mehmet Cadıl, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Musa Murat Erk, Bucak İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yasemin Erk, Bucak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Bilal Tanrıtanır ve hastane yönetimi organ nakli yapılarak sağlığına kavuşan vatandaşımız Kezban Yüce ve vatandaşları ziyaret ettiği stantta Organ ve Doku bağışının önemine dikkat çekildi.

Organ ve Doku Bağış haftasıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.