BAHÇEŞEHİR’DE ÇİFTE GURUR

ŞAMPİYON BAHÇEŞEHİR KOLEJİ!!-BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ORTAOKUL BAHÇEŞEHİR KOLEJİ FEN LİSESİ BASKETBOLDA ŞAMPİYON-Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi ve Ortaokul Basketbol Takımları oynadıkları maçlarda İl 1.'si olarak Şampiyon oldular.

ŞAMPİYON BAHÇEŞEHİR KOLEJİ!!

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ORTAOKUL BAHÇEŞEHİR KOLEJİ FEN LİSESİ BASKETBOLDA ŞAMPİYON-Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi ve Ortaokul Basketbol Takımları oynadıkları maçlarda İl 1.’si olarak Şampiyon oldular.

Bahçeşehir Koleji Ortaokul Basketbol Takımı Şehit Akif Altay Ortaokulunu 64-46 skorla mağlup ederek 5. Yılında 5. Kez Şampiyon olmuştur.

Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi Sosyal Bilimler Lisesini 102-71 skorla mağlup ederek 2. Yılında 2.Kez Şampiyon olmuştur.

Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Sayın Osman ÇOBAN:

“Hem eğitim hemde spor ve sanatsal alanlarda başarılarımız her geçen gün artarak devam edecektir. Başarıda emeği geçen Öğretmen Öğrenci ve bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan velilerimizi tebrik eder başarıların devamını dilerim. ” dedi

Behçeşehir Koleji Kampüsünde öğrenciler tarafından Şampiyonlara hazırlanan sürpriz karşılama ile coşkulu ve gururla anlar yaşandı…

BAHÇEŞEHİR KOLEJİBASKETBOLTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.