Bahçeşehir Koleji 23 Nisan Coşkusunu bando takımı ile Atatürk Mahallesi'nde başlattı

Burdur Bahçeşehir Koleji, 23 Nisan etkinliklerini Atatürk Mahallesi'nde bando takımı eşliğinde coşkuyla başlattı.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI BANDO TAKIMI İLE ATATÜRK MAHALLESİNDE KUTLAMAYA BAŞLADI!

-BAHÇEŞEHİR BANDOSU ATATÜRK MAHALLESİNDE!

Kurtuluş yolunda atılan en büyük adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. Yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bahçeşehir Kolejinde düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya başladı.

Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencilerden oluşan “ Bahçeşehir Bandosu” eşliğinde Atatürk Mahallesinde resmi tören geçişi yaptılar. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Tamer Bayar: “Geleceğin Türkiyeʹsinin teminatı olan çocuklarımızı; kendi kendine karar verebilen, hayatın zorluklarıyla baş edebilecek, problem çözebilecek şekilde yetkin ve donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirmeyi hedefledik.

Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, başarılarla dolu bir gelecek diliyorum” dedi.

Bahçeşehir Kolejibando takımıburdur 23 nisan kutlamalarıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.