Burdur Bahçeşehir Koleji Anaokulu öğrencileri, sosyal sorumluluk ve değerler eğitimi kapsamında Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi’ne giderek burada konaklayan yaşlılarla bir araya geldi. Çocukların toplumsal değerleri yerinde görmesi ve kuşaklar arası bağın güçlendirilmesi hedeflenen ziyarette, minik öğrenciler huzurevi sakinleriyle uzun süre sohbet etti.
Nesiller Boyu Sevgi Köprüsü Kuruldu
Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı. Çocuklar, huzurevi sakinlerine çiçekler ve kendi hazırladıkları küçük hediyeleri sundu. Okul yönetimi, bu tür etkinliklerin öğrencilerin empati kurma yeteneklerini ve sosyal-duygusal gelişimlerini doğrudan etkilediğini vurguladı. Huzurevi sakinleri ise çocukların ziyaretiyle moral buldu.
Burdur Bahçeşehir Koleji tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Nesiller arası bağları güçlendiren bu anlamlı buluşmada öğrencilerimiz; saygı, empati ve paylaşmanın değerini yaşayarak öğrendiler. Sıcacık sohbetler, içten gülümsemeler ve sevgiyle geçen bu özel ziyaret, öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlarken büyüklerimizin de yüzlerinde güzel bir tebessüm bıraktı."