Bahçeşehir Koleji İlkokulu’ndan Coşkulu Mezuniyet

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ İLKOKULU'NDAN COŞKULU MEZUNİYET Bahçeşehir Koleji İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinin mezuniyet töreni, velilerin yoğun katılımıyla ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ İLKOKULU’NDAN COŞKULU MEZUNİYET

Bahçeşehir Koleji İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinin mezuniyet töreni, velilerin yoğun katılımıyla ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Tören, öğrencilerin hazırladıkları çeşitli gösterilerin ardından diploma töreniyle sona erdi. Mezuniyet törenine ilişkin açıklamalarda bulunan İlkokul Koordinatör Müdürü Ersin Kaplan, “Burdur Kampüsümüzün açıldığı ilk günden bugüne kadar bizimle birlikte olan öğrencilerimizi bu güzel mezuniyet töreniyle ortaokula uğurluyoruz. Onların iyi birer birey olarak yetişmesi için çaba gösteren ilkokul öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bahçeşehir Koleji olarak erken çocukluktan itibaren vermiş olduğumuz kaliteli eğitimi, Burdur’daki tüm çocuklarımıza sunmaya kararlıyız.” dedi.

Coşkulu MezuniyetBahçeşehir KolejiTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.