Bahçeşehir Koleji Nano İyon Teknolojisi ile Dezenfekte Edildi!

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NANO İYON TEKNOLOJİSİ İLE DEZENFEKTE EDİLDİ!-

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NANO İYON TEKNOLOJİSİ İLE DEZENFEKTE EDİLDİ!-
-Yeni eğitim-öğretim dönemi için hazırlıklar tamamlandı.-

Tüm dünya ile birlikte ülkemizin de gündeminde olan Coronavirüs sebebiyle Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü'nde rutin endüstriyel temizlik ve dezenfekte sürecine ek olarak "Nano Gümüş İyon Teknolojisi" ile dezenfekte işlemi yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan yüz yüze eğitim süreci planlamasına uygun olarak 21 Eylül Pazartesi gününden itibaren anaokulu, ilkokul 1. sınıf, ortaokul 8. sınıf ve lise 12. sınıf öğrencilerinin eğitime sağlıklı bir şekilde başlamaları için gereken tüm tedbirler en üst düzeyde uygulanmaya başlandı. Nano Tekonoloji Laboratuvarları'nda geliştirilmiş, Avrupa Birliği standartlarına göre üretilmiş, Sağlık Bakanlığı onaylı özel formüllü ve patentli Nano Gümüş Solüsyonu içeren sprey ile Burdur Bahçeşehir Koleji okul binalarının tüm alanları dezenfekte edilmiş ve antibakteriyel bir ortam sağlandı. Uygulandığı yerlerde 3 ile 6 ay arasında virüsleri ve bakterileri etkisiz hale getiren Nano İyon Dezenfeksiyonu, insan sağlığına zarar vermemekte ve herhangi bir alerjen etki göstermemektedir. Öğrencilere, velilere ve çalışanlarına daha sağlıklı bir ortam sağlamak amacıyla kampüsün her bir alanına tüm titizlikle dezenfekte işlemi uygulanmıştır.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kurucu Genel Müdür Osman ÇOBAN: "Tüm dünya ile birlikte ülkemizin de gündeminde olan Coronavirüs sebebiyle kampüsümüzde, rutin endüstriyel temizlik ve dezenfekte sürecine ek olarak Nano Gümüş İyon Teknolojisi ile dezenfekte işlemi yapılıyor. Coronavirüs tehlikesi tamamen ortadan kalkana kadar öğrencilerimize ve velilerimize daha sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak amacıyla belirli periyotlarda Nano Gümüş İyon Teknolojisi ile dezenfekte işlemleri yapılmaya devam edilecektir. 21 Eylül Pazartesi günü yüz yüze eğitime başlayacak olan tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

burdur bahçeşehir kolejidezenfekteburdur coronavirüsTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.