BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDEN BİR İLK DAHA METODBOX İLE LGS DENEME SINAVI

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ORTAOKULU TÜRKİYE GENELİ İLK ONLİNE LGS DENEME SINAVINI METODBOX İLE BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİ!

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ORTAOKULU TÜRKİYE GENELİ İLK ONLİNE LGS DENEME SINAVINI METODBOX İLE BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİ!

Burdur Bahçeşehir Koleji, okulların zorunlu tatil edilmesiyle birlikte uzaktan eğitim faaliyetlerini, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanıp öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin kullanımına sunulan yapay zeka tabanlı uzaktan eğitim platformu METODBOX uygulaması üzerinden başarıyla uygulamaya devam ediyor. Bu kapsamda 8. Sınıf LGS Online Deneme Sınavı, 20 Mart 2020’de internet ortamında gerçekleştirildi. 20 Mart 2020 Cuma günü saat 13.00’te Türkiye Geneli tüm Bahçeşehir Koleji 8. sınıf öğrencilerine uygulanan deneme sınavının ardından öğrenciler yapılan sınavın sonuç raporlarını ve soruların videolu anlatımlarına METODBOX uygulaması üzerinden erişim sağlayabildiler.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokul Müdürü Gurbet ÇETİN: “Türkiye’de Coronavirüs nedeniyle alınan önlemlere hızlı bir şekilde uyum göstererek METODBOX sistemi üzerinden Bahçeşehir Kolejleri ile aynı anda tüm öğrencilerimize sınırsız bilgiye erişim imkanını sağlayarak Türkiye’de ilk online sınavımızı gerçekleştirdik. Çocuklarımıza bu süreçte eğitimden kopmadan zorunlu tatillerini sürdürme imkanını başarıyla sunduk.” dedi.

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİLGS DENEME SINAVIMETODBOXCoronavirüsburdur coronavirüsTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.