BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDEN BİR İLK DAHA METODBOX İLE YKS DENEME SINAVI

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ANADOLU VE FEN LİSESİ 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ TÜRKİYE GENELİ İLK ONLİNE YKS DENEME SINAVINI METODBOX İLE BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİ!

Burdur Bahçeşehir Koleji, okulların zorunlu tatil edilmesiyle birlikte uzaktan eğitim faaliyetlerini, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanıp öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin kullanımına sunulan yapay zeka tabanlı uzaktan eğitim platformu METODBOX uygulaması üzerinden başarıyla uygulamaya devam ediyor. Bu kapsamda 12. Sınıf YKS Online Deneme Sınavı, 21-22 Mart 2020’de internet ortamında gerçekleştirildi. 21-22 Mart 2020 Cumartesi ve Pazar günü saat 13.00’te Türkiye Geneli tüm Bahçeşehir Koleji 12. sınıf öğrencilerine uygulanan deneme sınavının ardından öğrenciler yapılan sınavın sonuç raporlarını ve soruların videolu anlatımlarına METODBOX uygulaması üzerinden erişim sağlayabildiler.

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİMETODBOXYKS DENEME SINAVITürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.