BAKA Projesi Kapsamında Uso Anadolu Lisesi'nde Bilim Şöleni!

BAKA Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) 'Burdur'da Üretken Bir Nesil Yetişiyor' projesi kapsamında, Uso Anadolu Lisesi'nde 25-26 Nisan 2024 tarihleri arasında heyecan verici bir bilim atölyesi gerçekleştirildi.

BAKA Projesi Eğlenceli Bilim Atölyesi'nde Heyecan Verici Çalışmalar!

Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde Pamukkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ayşen Höl'ün proje yürütücüsü ve Uso Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Rıfat Altıntaş'ın koordinatörlüğünde yürütülen BAKA Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) "Burdur'da Üretken Bir Nesil Yetişiyor" projesi kapsamında, 25-26 Nisan 2024 tarihleri arasında Uso Anadolu Lisesi'nde heyecan verici çalışmalar gerçekleşti.

Eğlenceli Bilim Atölyesi'nde iki gün boyunca öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinliklere katılan öğrenciler, bilimin eğlenceli ve ilgi çekici yönlerini deneyimleme imkanı buldular.

Deneyler, sunumlar ve interaktif aktiviteler aracılığıyla öğrenciler, fen bilimleri ile ilgili temel kavramları ve prensipleri öğrendiler.

Ayrıca, problem çözme becerilerini geliştirme ve takım halinde çalışma gibi önemli beceriler kazandılar.

Etkinlikler büyük bir ilgiyle karşılandı ve öğrenciler tarafından çok beğenildi.

Etkinliklerin sonunda Uso Anadolu Lisesi Müdürü Özlem Karpuz, Pamukkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ayşen Höl'e katkılarından dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

 

BAKA Projesiburdur uso anadolu lisesiBilim ŞenliğiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.