BAKAN ALKIŞLAYALIM DEDİ BALKONA ÇIKAMAYINCA HASTANEYE KOŞTULAR

Bakan Koca bugün yaptığımı açıklamada;ALKIŞLAYALIM! NE KADAR ALKIŞLASAK AZDIR! Bugün saat 14’te Meclis’teki konuşmamda milletimin temsilcilerini özverili Sağlık Çalışanlarımızı alkışlamaya davet ettim.

Bakan Koca bugün yaptığımı açıklamada;ALKIŞLAYALIM! NE KADAR ALKIŞLASAK AZDIR! Bugün saat 14’te Meclis’teki konuşmamda milletimin temsilcilerini özverili Sağlık Çalışanlarımızı alkışlamaya davet ettim. Şimdi tam 21.00’da milletimizi, bu alkış sesini Türkiye çapında, balkonlardan yükseltmeye davet ediyorum. diyerek ülke çapında destek alkışlaması istemişti.

Türkiye Bakan Koca’yı kırmadı, doktorlara destek için saat 21:00′ da balkona çıktı ve 1 dakika boyunca sağlık çalışanlarını alkışladı. Sağlık çalışanlarının uyumadan saatlerce özverili çalışması bütün Türkiye tarafından takdir edildi.

Başkan Ercengiz sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ; “Saat 21:00’de kendi evinin balkonuna görevde olduğu için çıkamayan itfaiye personelimiz hastaneye giderek sağlık çalışanlarına alkışlarıyla destek oldular.

Hep birlikte üstesinden geleceğiz.” diye açıkladı.

Bakan Koca vatandaşlara ; “SAAT 21.00 ALKIŞI İÇİN SAĞ OL TÜRKİYE! Şehir şehir, ev ev çağrımıza uydun. Özverili sağlık çalışanlarımıza alkışınla güç verdin. Yarın, ertesi gün aynı saatte minnettarlığımızın sesi tekrar duyulsun! ÜST ÜSTE ÜÇ GÜN ALKIŞLAYALIM!” diyerek teşekkür etti.

CoronavirüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.