Bakan Soylu Talimat Verdi: Bucak’ta da Uygulanacak

Tüm yurtta olduğu gibi Bucak ilçesinde de uygulama konulacak olan Yaya Öncelikli Trafik “ projesi kapsamında toplantı yapıldı.

Tüm yurtta olduğu gibi Bucak ilçesinde de uygulama konulacak olan Yaya Öncelikli Trafik “ projesi kapsamında toplantı yapıldı. 

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Yalçın Sezgin başkanlığında İç İşleri Bakanlığımızca 81 İlde uygulamaya konulacak olan “ Yaya Öncelikli Trafik “ projesi için ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile toplantı yapıldı.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Yalçın Sezgin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Türkiye genelinde Yaya öncelikli Trafik Uygulaması 6 Şubat 2019 günü saat 12:00 ile 13:30 arasında İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu tarafından başlatılacak. İllerde Valilikler, ilçelerde de Kaymakamlıklar öncülüğünde başlatılacak olan uygulama İlçemizde 6 Şubat 2019 günü saat 12:00’de başlatılacak. Türkiye genelinde eş zamanlı başlatılacak olan uygulama, çerçevesinde Okul Geçidi, Yaya Geçidi gibi yerlerde sürücüler yayaya öncelik verilecek” ifadelerini kullandı.

Toplantıda proje hakkında kamu, kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine bilgilendirmede bulunuldu.

yaya öncelikli trafikTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.