Bakırköy’de 5-9 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 5. Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı nedeniyle bölgede trafik düzenlemesine gidiliyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, etkinlik süresince bazı yolların belirli saatlerde trafiğe kapatılacağı duyuruldu.
HER GÜN 07.00-19.00 ARASINDA KAPALI
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nün planlamasına göre, fuar süresince her gün 07.00 ile 19.00 saatleri arasında kritik güzergâhlarda araç geçişine izin verilmeyecek. Özellikle İstanbul Fuar Merkezi çevresinde yoğunluk yaşanmaması için önlem alındığı belirtildi.
BU YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK
Kısıtlama kapsamında;
Yeni Havalimanı Caddesi’nin D-100 istikameti İstanbul Fuar Merkezi ayrımı,
Yeni Havalimanı Caddesi’nin sahil istikameti İstanbul Fuar Merkezi ayrımı,
Hanımeli Sokak ile Mimar Basri Mete Sokak kesişiminden Yeni Havalimanı Caddesi’ne bağlanan tali yol,
geçici olarak araç trafiğine kapatılacak.
ALTERNATİF GÜZERGÂHLAR BELİRLENDİ
Sürücülerin mağduriyet yaşamaması için alternatif yollar da açıklandı. Buna göre Mimar Basri Mete Sokak, Hanımeli Sokak ve Yeni Havalimanı Caddesi’nin açık olan bölümleri alternatif güzergâh olarak kullanılabilecek.