Balıkçıların sorunları şimdi daha hızlı çözülüyor

Burdur İç Su Ürünleri Üretici Merkez Birliği olağan genel kurul toplantısında Burdurlu balıkçılara seslenen Tarım İl Müdürü Oktay Darcan, tüm sorunların Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından daha hızlı çözüldüğünü söyledi

Burdur İç Su Ürünleri Üretici Merkez Birliği olağan genel kurul toplantısında Burdurlu balıkçılara seslenen Tarım İl Müdürü Oktay Darcan, tüm sorunların Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından daha hızlı çözüldüğünü söyledi.

Olası sorunların bir an önce çözülmesi için kendi cep telefonu numarasını kongreye katılan balıkçı esnafına veren Müdür Darcan, “Her hangi bir sorununuz, bir sorununuz olursa hiç çekinmeden beni arayabilirsiniz” dedi. Bakanlığın koyduğu 2023 hedefine ulaştığını ve bu hedefi ikiye katlamak için çalışmalarda bulunduklarını sözlerine ekleyen Müdür Darcan; “Balıkçıların önünde hangi sorun varsa çözmeye adayız. Kiracılar, orman alanlarının kullanılması, DSİ ile ilgili sorunlar tek bakanlık altında olduğu için daha rahat çözülüyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çağdaş Burdur Gazetesi

Balıkçıların sorunlarıBurdur İç Su Ürünleri Üretici Merkez BirliğiOktay DarcanTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.