Bankacılık Sektöründe İstihdam, Çalışma Koşulları ve Bankacılık Sektörünün Genel Durumu

MAKÜ’de “Bankacılık Sektöründe İstihdam, Çalışma Koşulları ve Bankacılık Sektörünün Genel Durumu” Konuşuldu.

MAKÜ’de “Bankacılık Sektöründe İstihdam, Çalışma Koşulları ve Bankacılık Sektörünün Genel Durumu” Konuşuldu

MAKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans Bölümü ile Genç Liderler Topluluğu işbirliğinde düzenlenen “Bankacılık Sektöründe İstihdam, Çalışma Koşulları ve Bankacılık Sektörünün Genel Durumu” konulu söyleşi, Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.

Söyleşiye, Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil ve Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Süleymanoğlu katıldı.

Söyleşi öncesinde Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil ve Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Süleymanoğlu, Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz’ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette konuklar Rektör Korkmaz’dan MAKÜ hakkında bilgiler aldı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretin ardından söyleşiye geçildi.

Söyleşide Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil, Halkbank’ın mevcut durumu ve dijitalleşen dünyada bankacılık konusunda detaylı bilgiler sundu. Selahattin Süleymanoğlu ise Halkbank’ın insan kaynakları politikaları ve iş imkânları konularında sunum yaptı.

Söyleşi öğrencilerin merak ettikleri sorulara verilen cevapların ardından sona erdi.

mehmet akif ersoy üniversitesiRecep Süleyman ÖzdilSelahattin SüleymanoğluİstihdamTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.