Bartın'ın Sesini Duyuran Haber Sitesi Bartın Duysun, 3. Yılında

Bartın ve çevre illerde yaşanan olayları Bartın’a duyuran yerel haber sitesi Bartın Duysun, 3. yılını kutluyor.

Bartın ve çevre illerde yaşanan olayları Bartın’a duyuran yerel haber sitesi Bartın Duysun, 3. yılını kutluyor.
Sosyal medya hesabında 50 bini aşkın kitlesi ile Bartın halkına hizmet veren haber sitesi, kuruluşunun 3. yıl dönümünü kutluyor. Yeni yayın döneminde yerel haberlerin yanı sıra sokak röportajları ile de içeriğini zenginleştiren www.bartinduysun.com adresli site, sanal alemde Bartın’ın sesi olmaya devam ediyor.
Haber sitesinin imtiyaz sahibi Ümit Yanardağ, sosyal medya ve internet haberciliğinde Batı Karadeniz Bölgesine hitap ettiklerini hatırlatarak, "Yayın hayatımızda 3. yılı geride bırakmanın gururunu yaşıyoruz. Şehrin nabzını tutarak, tarafsız ve objektif bir şekilde yayın hayatımızı sürdürüyoruz. Bartın Duysun haber sitesi olarak, başarılı haberler ile 2 yılda ilimizin en çok takip edilen sosyal medya haber sitelerinden biri olduk. Bartın’ın sesi olduk, yayıncılık ilkelerini gözeterek her zaman halktan taraf olduk. Bugün 50 bini aşkın bir aileyiz. Bartın için her gün gelişiyor, büyüyoruz. Bartınlılar bizi takip etmeye devam edin. Yeni sürpriz, yeni içeriklerimizle sesiniz olmaya devam edeceğiz” dedi.

bartın duysunhaber sitesiyıldönümüson dakikaTürkiyeBartın

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.