Barutlusu Şenliklerini Derya Uluğ Coşkusuyla Renklendi

Burdur Tefenni'de düzenlenen 19. Barutlusu Şenlikleri'nin ikinci gününde Derya Uluğ'un sahne performansı izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Tefenni ilçesinde düzenlenen 19. Barutlusu Şenlikleri'nin ikinci gününde Derya Uluğ'un sahne performansı izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, keyifli akşam için tüm halkı Barutlu Su Şenlik alanına davet etti.

Tefenni Derya Uluğ ile coştu

Burdur’un Tefenni ilçesinde bu yıl düzenlenen 19.Barutlusu Şenlikleri’nde ikinci gün konuğu Derya Uluğ oldu.

19. Barutlu Su Festivali kapsamında düzenlenen progragam, Doğukan Alsay’ın sunumuyla başladı. Bu eğlenceli gecede, ilk olarak Tefenni’yi başarı ile temsil eden sporculara ödülleri takdim edildi. Daha sonra sahneye çıkan Derya Uluğ, birbirinden güzel şarkılarını Tefennililer için söyledi. Tefenni’ye gelerek coşkuya ortak olan izleyiciler ise, güzel anılar biriktirerek geceyi tamamladı.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise " 19. Geleneksel Barutlu Su Şenliklerimizin 2. günü de bu şekilde geride kaldı. Şenlik alanımıza gelen tüm halkımızın ayaklarına sağlık diyor, bu akşam 20:30'da başlayacak İrem DERİCİ Konseri ve keyifli bir akşam geçirtebilmek ümidiyle tüm halkımızı Barutlu Su Şenlik alanımıza davet ediyoruz. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.

tefenni Barutlusu şenlikleriDerya UluğTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.