Başkan Adayı Alparslan Dursun’dan Kahveler Turu!

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Alparslan Ahmet Dursun, seçim ziyaretleri kapsamında Kahveler mevkiinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Başkan adayı Dursun, her vatandaşla tek tek ilgilenirken, 31 Mart'a kadar sıkılmadık el bırakmayacağını söyledi. Bucak'ın …

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Alparslan Ahmet Dursun, seçim ziyaretleri kapsamında Kahveler mevkiinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Başkan adayı Dursun, her vatandaşla tek tek ilgilenirken, 31 Mart’a kadar sıkılmadık el bırakmayacağını söyledi. Bucak’ın kaybedecek yılları kalmadığını belirten Başkan adayı Dursun, “Zaten 2,5 yıldır kayyumla yönetilen bir ilçeyiz. Artık milletin gerçek iradesinin sandığa yansıması ve kendi belediye başkanını kendisinin seçmesi gerekiyor. Bu nedenle sizlerden destek bekliyorum. İnşallah 31 Mart akşamında Bucak için dönüm noktası olacak ve Bucak’ta herkes kazanacak” ifadelerini kullandı.

seçim ziyaretiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.