Başkan Adayı Kızıltan: “Bucak’a Tır Garajı Kazandıracağız”

Saadet Partisi Bucak Belediye Başkan adayı Osman Kızıltan, Bucak ilçesine kamyon ve tır garajı yapmak için projelerinin hazır olduğunu açıkladı

Saadet Partisi Bucak Belediye Başkan adayı Osman Kızıltan, Bucak ilçesine kamyon ve tır garajı yapmak için projelerinin hazır olduğunu açıkladı.

Saadet Partisi Bucak Belediye Başkan adayı Osman Kızıltan ve Saadet Partisi Bucak İlçe Başkanı Osman Kızıltan, Bucak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Arif Mayda’yı makamında ziyaret etti.

Başkan adayı Kızıltan, Başkan Arif Mayda’ya projeleri olan kamyon garajı hakkında bilgi vererek “Bucak ilçe dışında şehre yakın bir konumda, güvenliğin üst seviyede olduğu, servis imkanlarının olduğu bir şekilde kamyon ve tır garajı yapmak için projemiz hazır. Yapılacak garajın fiziki yapısı ilçedeki tüm nakliyecilerin, faaliyetlerini burada sürdürebilmelerine olanak sağlayacak şekilde tasarlanacak. Bu sayede şehirler arası yük taşımacılığı yapan kamyon ve TIR şoförlerinin sabit bir yeri olacak ve ihtiyaçlarını bu noktadan karşılayabilecek. Böylece karayolu taşımacılığı yapan kamyon ve TIR’ların şehir merkezine girmelerine gerek kalmayacak” ifadelerini kullandı.

Bucak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Arif Mayda da projenin çok büyük ihtiyaç olduğunu dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı Saadet Partisi heyetine teşekkür etti.

Saadet Partisi Bucak Belediye Başkan adayıOsman KızıltanTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.