Başkan Adayı Tekten Yılmaz, Vakkasoğlu’nu Yalnız Bırakmadı

BBP Bucak Belediye Başkan adayı Tekten Yılmaz, BEKAP 2 kapsamında Bucak'a gelen Vehbi Vakkasoğlu'nu yalnız bırakmadı. Başkan adayı Tekten Yılmaz ve BBP Bucak İlçe Başkanı Abdurrahman Sarı'nın katıldığı konferansın ardından eğitimci yazar Vakkasoğlu ile sohbet …

BBP Bucak Belediye Başkan adayı Tekten Yılmaz, BEKAP 2 kapsamında Bucak’a gelen Vehbi Vakkasoğlu’nu yalnız bırakmadı. Başkan adayı Tekten Yılmaz ve BBP Bucak İlçe Başkanı Abdurrahman Sarı’nın katıldığı konferansın ardından eğitimci yazar Vakkasoğlu ile sohbet etti.

Başkan adayı Yılmaz, “Tarihçi Yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun anlatımıyla Bekap 2 Şehir Konferansları kapsamında İstiklal Marşımızın kabulü, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy,Çanakkale Zaferi ve Sehitlerimizi saygıyla rahmetle andık.Sosyal belediyecilik anlayışımızla değerli yazarlarımızı ilçemizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. 31 Mart akşamı belediye başkanı olduktan sonra da sosyal kültürel faaliyetlerimizi sürdüreceğiz ve bir çok yazarımızı konuk edeceğiz” diye konuştu.

Tekten Yılmazbelediye başkan adayıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.