Başkan Adnan Bilkay Durmuyor Atıl Durumdaydı Artık İlçenin Hizmetinde

"Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay, ilçede atıl vaziyette bulunan alanı değişime sokarak kente kazandırdı.

Üstü eski olan kırık çatlak malzemelerden oluşan alanda çalışma yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Adnan Bilkay, plan proje dahilinde çalışma yapılarak atıl durumdaki alanı işyerlerine çevirdiklerini ve dükkanların yapımının tamamlandığını söyledi.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Başkan Adnan Bilkay, " Bulunduğumuz alan atıl bir vaziyetteydi. Üstünde bulunan malzemeler eski, kırık ve çatlaktı yanlarında duvar yoktu. Burayı plan proje dahilinde ilçemize esnaflarımıza dükkanları kazandırdık. Gördüğünüz gibi manav arkamızda hizmete açıldı. Önceden sadece pazartesi günleri sebze, meyve bulunuyordu. Artık manavımız 7/24 hizmet veriyor. Aynı zamanda burada haritacılar da yer açtı. Artık arazisinde problem olan vatandaşlarımız burada yerinde ölçüm yaptırabiliyor. Mağdur olmuyor. Yani Bucak'tan Burdur'a gitme, gelme derdinden kurtuldu. Buralarda birkaç eksiğimiz var onları da en kısa sürede tamamlayacağız. Dükkanlarımızı ilçemize kazandırdık." ifadelerini kullandı.

 

Adnan BilkayTürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.