Başkan Ahmet Sedat Oktay Bucak esnafının sorunlarını dinledi

CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay ilçedeki esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu

CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, ilçede gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. Ziyaretlerde esnafın talep, öneri ve yaşadığı sorunlar dinlenirken, ekonomik koşullar ve beklentiler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Samimi sohbetlerin gerçekleştirildiği ziyaretlerde esnafın yaşadığı sıkıntılara dikkat çeken Oktay, her zaman vatandaşın ve esnafın yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. İlçe teşkilatının sahada olmaya devam edeceği belirtilirken, vatandaşların taleplerinin yakından takip edileceği vurgulandı.

Ahmet Sedat Oktaychp bucak ilçe başkanıesnaf ziyaretibucak haberTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.