BAŞKAN AKBULUT’TAN BAŞKENTE HAYIRLI OLSUN ÇIKARTMASI

CHP BURDUR İL BAŞKANI İZZET AKBULUT , CHP BURDUR MİLLETVEKİLİ MEHMET GÖKER’ İN C.H.P sinin T.B.M.M İDARİ AMİRİ seçilmesiyle başkente çıkarma yaptı.

CHP BURDUR İL BAŞKANI İZZET AKBULUT , CHP BURDUR MİLLETVEKİLİ MEHMET GÖKER’ İN C.H.P sinin  T.B.M.M İDARİ AMİRİ seçilmesiyle başkente çıkarma yaptı.

İL BAŞKANI AKBULUT VE T.B.M.M İDARİ AMİRİ GÖKER T.B.M.M de önce Grup Başkan Vekilleri ÖZGÜR ÖZEL ve ENGİN ÖZKOÇ ile görüşme yaptılar. CHP BURDUR İL BAŞKANI İZZET AKBULUT Grup Başkan Vekillerine ilinin ve partisinin Milletvekili MEHMET GÖKER’ in TBMM İDARİ AMİRİ seçilmesinde desteklerinden dolayı BURDUR İL ÖRGÜTÜ adına teşekkürlerini sunup; partisinin ve CHP li BURDUR BELEDİYESİ ve YEŞİLOVA BELEDİYESİ’ NİN çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Grup Başkan Vekillerini ziyaret ettikten sonra T.B.M.M İDARİ AMİRİ GÖKER VE İL BAŞKANI AKBULUT partilerinin grup toplantılarına katıldılar.CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU ‘ nun haftalık değerlendirme toplantısının ardından, T.B.M.M CHP GENEL BAŞKANLIK Makamında GENEL BAŞKAN KEMAL KILIÇDAROĞLU’ nu ziyaret ettiler.

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU ile TÜRKİYE VE BURDUR siyaseti hakkında değerlendirmelerde bulunan GÖKER ve AKBULUT , GENEL BAŞKANLARINA BURDUR CHP İL ÖRGÜTÜ ve CHP li BURDUR ve YEŞİLOVA BELEDİYELERİ ‘nin çalışmaları hakkında bilgi vererek  makamdan ayrıldılar.

                                                                                                                    CHP BURDUR İL BAŞKANLIĞI

chp burdurİzzet AkbulutTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.