Başkan Alagöz Depreme Dayanıksız Evleri Yıkacak

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçede depreme dayanıksız 12 evin yıkımının 1 hafta içerisinde tamamlanacağını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Başkan Alagöz, hiç bir evin insan canından önemli olmadığının altını çizdi.

Hiç bir evin ve malın insan canından önemli olmadığını altını çizen Başkan Alagöz açıklamasında "Depreme dayanıksız, tehlike arz eden, metruk binaların yıkımına aralıksız devam ediyoruz. İlk etapta, Sahipleri tarafından verilen süre zarfında yıkımı gerçekleşmemiş 12 binanın temizlenmesi 1 hafta içinde tamamlanacak olup Fen işleri ekiplerimizin tüm mahallelerde kontrolleri devam etmektedir.
Evlerinin içinde çatlak ve yarık bulunan Vatandaşlarımıza kendi can güvenlikleri için Belediyemize bildirmelerini önemle rica ediyoruz. Tamirat , tadilat ve güçlendirme ile çözülebilecek her binayı gelin beraber sağlamlaştıralım. Çözülemeyecekleri ise lütfen tahliye edelim. Hiç bir ev, hiç bir mal sizlerin Canından daha değerli değildir." ifadelerini kullandı.

Depreme Dayanıksız EvlerÜmit AlagözTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.