Başkan Alagöz, Tefenni'deki dükkan sıkıntılarını çözüyor

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçedeki dükkan sıkıntısını çözmek ve ihtiyaç sahibi esnaflara destek olmak amacıyla eski çevre yolu üzerinde yapımı devam eden 3 adet dükkan projesinin son aşamaya geldiğini duyurdu.

Tefenni'de Dükkan Sıkıntısına Çözüm: Yeni Dükkanlar Hizmete Girecek

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçedeki dükkan sıkıntılarına çözüm olabilmek ve acil dükkan ihtiyacı olan esnaflara destek olmak amacıyla eski çevre yolu üzerinde yapımı devam eden 3 adet dükkan projesinin son aşamaya geldiğini duyurdu. Başkan Alagöz, esnafların çaresiz bırakılmayacağını ve ilçedeki herkesin umutlu olabileceğini vurguladı.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçedeki dükkan sıkıntısını çözmek ve ihtiyaç sahibi esnaflara destek olmak amacıyla önemli bir projenin üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Eski çevre yolu üzerinde yapılan 3 adet dükkan projesinin son aşamaya geldiğini belirten Başkan Alagöz, bu dükkanların birkaç hafta içinde esnaflara teslim edileceğini ifade etti.

Başkan Alagöz, yaptığı açıklamada, "İlçemizdeki dükkan sıkıntılarına çözüm olabilmek ve acil dükkan ihtiyacı olan esnaflarımızı çaresiz bırakmamak için eski çevre yolumuz üzerinde 3 adet dükkan yapım çalışmalarında sona geliniyor. İnşallah birkaç hafta içinde esnaflarımıza dükkanlarını teslim edeceğiz. Sakın unutulmamalıdır ki, Tefenni’de hiç kimse çaresiz ve umutsuz olmayacaktır. Esnafımızın her daim yanında ve destekçisiyiz." ifadelerini kullandı.

Ümit AlagözTefenni BelediyesiTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.