Başkan Alagöz'ün En Mutlu Günü Kızı Dünya Evine Girdi

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün kızı Aynur Alagöz, dünya evine girdi

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün kızı Aynur Alagöz, dünya evine girdi.

Tefenni'de yapılan Düğün merasimine, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, il ve ilçelerin belediye başkanları, siyasi partilerin ilçe başkanları, kurum amirleri ve 3 bin 500'e yakın davetli katıldı.

"Bir babanın en mutlu günü"

Merasimde konuşma yapan Başkan Ümit Alagöz, "İnşallah, toplumumuzun en önemli temel yapı taşı olan ailenin hayata geçmesi düşüncesiyle dünya evine giren evlatlarımız, birbirlerine saygı ve sevgi anlayışı içerisinde devam edecek. Bugün ben de bu kervana dahil oldum ve bir babanın en mutlu günlerinden birini yaşadım. Gençler hem hayatı en güzel şekliyle paylaşacak hem de vatana millete hayırlı evlatlar hediye edecekler. Evlatlarımıza bir ömür boyu mutluluk diliyorum" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ümit Alagöz, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklarına teşekkür etti.

Ümit AlagözBayram ÖzçelikEmrullah ÜnalHikmet ÖkteFatih SelimoğluVolkan MengiMustafa OğuzTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.