BAŞKAN ALAGÖZ’ÜN OFF-ROAD ARACI TURİZMİ CANLANDIRACAK

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ü ziyaret etti. Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz geçtiğimiz haftalarda yerli Off-Road aracı üretimine başlandığını müjdelemişti.

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ü ziyaret etti.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz geçtiğimiz haftalarda yerli Off-Road aracı üretimine başlandığını müjdelemişti. İlçede alternatif turizme destek olacaklarını belirten Alagöz; “İlk etapta 1 tanesi (TB80) Büyük Boy (80Hp), diğeri (TB15) Küçük Boy (15 Hp) olmak üzere 2 adet araç ürettik. Ürettiğimiz araçların yanında önümüzdeki günlerde ilk elektrikli aracımızı da tanıtımını yapacağız.” demişti. 5 Adet sipariş aldıklarını da belirten Alagöz korona virüs pandemisinin son bulmasıyla off-road yarışmalarının düzenleneceğini de belirtmişti.

MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ve Eski Ülkü Ocakları Başkanı Gültekin Oktay Tefenni Belediye Başkanını Ziyaret ederek yerli off-road aracının yapımı için destek vereceklerini ifade etti.

Kaynak: (bakayrıntı)

Ümit AlagözHikmet ÖkteOFF-ROADTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.