BAŞKAN AYDIN CORONA TEDBİRLERİNİ ALIYOR EVDEN ÇIKAMAYANLARIN İHTİYAÇLARI GİDERİLİYOR

Çeltikçi İlçesi'nde dezenfekte işlemleri sürüyor. Corona Virüsün Türkiye'ye girmesiyle başlayan dezenfekte işlemleri hız kesmeden devam ediyor. Toplu yaşam alanlarının tamamı dezenfekte ediliyor. Çocuk parkı, camiler, duraklar,okullar dezenfekte edildi.

Çeltikçi İlçesi’nde dezenfekte işlemleri sürüyor. Corona Virüsün Türkiye’ye girmesiyle başlayan dezenfekte işlemleri hız kesmeden devam ediyor.

Toplu yaşam alanlarının tamamı dezenfekte ediliyor. Çocuk parkı, camiler, duraklar,okullar dezenfekte edildi. Başkan Aydın dezenfektenin dışında 65 yaş ve üstü vatandaşların evlerinden çıkamamasından dolayı mağdur kalmamaları için zabıta ekiplerini de görevlendirerek tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın:”Belediyemiz ekipleri tarafından ilçemizin Belediye hizmet binası, camilerimiz, otobüs duraklarımız, çocuk oyun parklarımız,okullarımız esnaflarımızın dükkanları korona virüsü tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor.Ayrıca sokağa çıkma yasağı konulan yaşlılarımıza da mağdur olmamaları için çalışmalarımız sürüyor” diye açıklamada bulundu.

Coronavirüsburdur coronavirüsTürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.