Başkan Bilal Özel'e Bucak GM'den teşekkür ziyareti

Boğazköy Ruhi Veysel Mutlu ilk/ortaöğretim okulunda Şehit Hüseyin Arslan adına kütüphane yapımında desteğinden dolayı yönetim kurulu başkanı Bilal ÖZEL 'e teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Boğazköy Ruhi Veysel Mutlu ilk/ortaöğretim okulunda Bucak Gençlik Merkezi tarafından Şehit Hüseyin Arslan adına kütüphane yapımında desteğinden dolayı yönetim kurulu başkanı Bilal ÖZEL 'e teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyaret esnasında oda Başkanımız Bilal ÖZEL'e Bucak Gençlik Merkezi Müdürü Erhan ÖNALAN tarafından plaket takdim edildi.

"KÖY OKULLARINA DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

Başkan ÖZEL konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Şehir imkanlarının köylerde de olması gerektiğinin bilinciyle köylerde yaşam kalite standartlarının arttırılması, köylerde ve şehirde geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza / gençlerimize yapılan yatırım, yatırımlarının en güzelidir. Proje gönül işidir ve bu projede emek sarf eden okulun banilerinden Bucak Gençlik Merkezi Müdürü Erhan ÖNALAN, Bucak Yurdu Yurt Yönetim Memuru İbrahim Çakır, Bucak Gençlik Merkezi Gençlik Liderlerinden Şeyma YILMAZ, Rahime GÖKMEN UĞUR ve Mehmet Zahit KARACA' ya teşekkürlerimi sunuyorum," ifadelerini kullandı.

Bilal ÖzelBucak Ziraat OdasıBucak Gençlik MerkeziTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.