Başkan Bilkay Müracatı Yaptı Müjdeyi Verdi

Burdur'un Çeltikçi ilçesinde 2. etap TOKİ için müracaat yapılarak işleme konuldu.

Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay, ilçede yaşayan vatandaşlara TOKİ konutlarının müjdesini verdi.

Belediye Başkanı Adnan Bilkay, teşekkür ederek, 1. etap TOKİ konutlarının ardından 2. etap TOKİ konutlarının yapılması için 28 dönüm imar içerisindeki hazine arazisinin gerekli çalışmalarının yapıldığını belirterek, müracaatın yapıldığını ve işleme konulduğunu söyledi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Başkan Adnan Bilkay, " Başta Yüce ALLAH'IN izni ve inayetiyle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a MHP genel başkanımız Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ'ye, MHP partisii genel başkan yardımcımız Sayın Sadir DURMAZ'a, Burdur AK parti milletvekilimiz Sayın Bayram ÖZÇELİK"e, MHP Burdur il başkanımız Sayın Hikmet ÖKTE' ye  destek ve yardımlarından ötürü ilçem, belediyem ve şahsım adına teşekkür ederim.

Belkide Cumhuriyet tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Çeltikçi ilçemizde 1nci etap (134) TOKİ konutlarının ardından 2nci etap TOKİ konutlarının yapılması için 28 dönüm imar içerisindeki hazine arazisinin gerekli çalışmaları (kroki tapu bilgileri ilgili CD si) belediyemizce hazırlanarak elden bizzat tarafımdan ve MHP Çeltikçi ilçe başkanımız Erdoğan EVSEN ile 19.08.2022 günü TOKİ Toplu konut idaresi başkanlığına teslim edilerek müracaatımız TOKİ tarafından işleme konulmuştur Çeltikçimize hayırlı uğurlu olsun. " ifadelerini kullandı.

Adnan BilkayTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.