Başkan Ercan Koğu'dan, Cumhur İttifakı açıklaması

Burdur, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ercan Koğu, Yeniden Refah Partisinin Cumhur İttifakına katılmasının ardından açıklamada bulundu.

Burdur, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ercan Koğu, Yeniden Refah Partisinin Cumhur İttifakına katılmasının ardından açıklamada bulundu.

Her zaman olduğu gibi bundan sonra da ülke menfaatlerini her şeyin üzerinde tuttuklarını belirten Burdur İl Başkanı Ercan Koğu, ' Genel Başkanımız sayın Dr. Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmesinin ardından Cumhur İttifakına dahil olduk.' dedi.

Ümmetin birlik ve beraberliği için bir ve beraber olunması gerektiğini vurgulayan Başkan Ercan Koğu, " Muhterem Burdurlu Hemşehrilerim sizleri saygıyla hürmetle selamlıyorum. Genel Başkanımız sayın Dr. Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelerek Cumhur İttifakına dahil olduk. Bugünden sonra Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ülke menfaatini gözeterek Ümmetin birliği, beraberliği, Aziz Milletimizin bekası için bizim bir ve beraber olmamız gerekiyor. Birlik ve beraberlikte kuvvet, ayrılıkta ise sıkıntı ve felaket vardır. Sizleri hürmetle selamlıyorum. Allah'a emanet olunuz." ifadelerini kullandı.

 

Ercan KoğuBurdur Yeniden Refah PartisiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.