Başkan Ercengiz'den Kadınlara karanfil

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Meydanında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle karanfil dağıttı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Meydanında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle karanfil dağıttı.

Karanfil dağıtımı sonrasında konuşan Başkan Ercengiz “8 Mart Emekçi kadınlar gününde kadınlarımız ile bir aradayız. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kollarımızın basın açıklamasına katıldık. Kadınlarımıza karanfil dağıtarak onların günlerini anmak istedik. Tabi Türkiye’de emeğinin peşinde koşan aşı ve işi için koşan, istediğimiz ölçüde istihdama katkı sağlayabilen kadın yok. Daha çok kadına istihdamın içerisinde olmasını isteriz ve bekleriz. Bunlar zor şeyler değil. Planlama ile yapılabilecek ve planlama kadının titizliğinden, kadının işe olan ayrıntıcılığından ve kadının yaptığı her işin emeğin güzel oluşundan faydalanabiliriz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk “Yeryüzünde gördüğünüz tüm güzellikler Kadının eseri” der. Bu nedenle kadının eseri olabilecek tüm güzelliklere bizlerde sahip çıkmak zorundayız. Bir kez daha Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlamak istiyorum. Çalışan ya da çalışmak isteyen çalışabilen, çalışma hayatı içerisinde olan tüm kadınlarımızın da emeklerine sağlık ve verdikleri katkıdan ötürü bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. " ifadelerini kullandı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.