Başkan Fatih Yıldız, Milletvekili Özçelik'e talebi iletti, sorun çözüldü

Bucak Servisçiler Kooperatifi Başkanı Fatih Yıldız, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'i TBMM'de ziyarette bulundu.

Bucak Servisçiler Kooperatifi Başkanı Fatih Yıldız, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'i TBMM'de ziyarette bulundu.
Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'i ziyaret eden Başkan Fatih Yıldız, Taşımalı eğitimde üyelerin asgari ücret taban katsayısından doğan fark ödemeleri için görüşmede bulundu.
Görüşme sonrasında fark ödemeleri sorununun Milletvekili Bayram Özçelik'in girişimleri ile çözüme kavuşturulduğunu belirten Başkan Fatih Yıldız yaptığı açıklamada, " Gazi Meclisimizde Burdur Milletvekilimiz Bayram Özçelik`i ziyarette bulunarak, taşımalı Eğitimde üyelerimizin asgari ücret taban katsayısından doğan fark ödemeleri için görüşmede bulunduk.
Sn. Vekilimiz her zaman olduğu gibi Milli Eğitim Bakanlığımızla görüşmeler gerçekleştirerek fark ödemeleri sorununu çözüme kavuşturdu.
2007 yılından bu tarafa üyelerimizin her sorunun çözümü için gece gündüz yardımcı ve destek olan Milletvekilimiz Eniştemiz Bayram ÖZÇELİK'e ve Önceki Dönem Bucak AK Parti Bucak ilçe Başkanı Kadir Yaman'a ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanım Arif Mayda'ya üyelerim adına teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı.

taşımalı eğitimde fark ödemesiFatih Yıldız ziyaretFatih YıldızBayram ÖzçelikTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.