Başkan Gün güvenlik güçlerini unutmadı! Kentin dört bir yanında ziyaret etti

Burdur’da yılbaşı gecesi huzur ve güvenliğin sağlanması için görev yapan polis ve askerler, MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün ile Ülkü Ocakları teşkilatının ziyaretinde moral buldu. Sahadaki uygulama noktaları ve karakollarda incelemelerde bulunuldu.

Burdur’da yılbaşı gecesi sokaklar sessizliğe bürünürken, kentin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla görev başında olan polis ve askerler unutulmadı. MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün ve Ülkü Ocakları teşkilatı, nöbet kulübelerinde vatan savunması yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek moral verdi.

Fedakarlıkla Geçen Bir Gece

Burdur’da 2026 yılının ilk saatleri karşılanırken, kentin dört bir yanındaki uygulama noktaları ve karakollarda yoğun bir mesai vardı. Milletimizin huzuru adına kendi ailelerinden ve sevdiklerinden feragat ederek görevi başında olan kahraman polisimiz ile şanlı askerimize anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, beraberinde Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanlığı ve teşkilat mensuplarıyla birlikte sahaya inerek güvenlik güçleriyle bir araya geldi. Ziyaretler sırasında görevli personel ile tek tek sohbet eden Gün, Burdur halkının selamlarını iletti.

"Devletimizin Bekası İçin Gece Gündüz Demeden Görev Başındalar"

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan İl Başkanı Mustafa Gün, güvenlik güçlerinin yaptığı fedakarlığın önemine dikkat çekti. Devletin bekası ve milletin can güvenliği için gösterilen bu onurlu duruşun her türlü takdirin üzerinde olduğunu vurgulayan Gün, "Yılbaşı gecesi Burdur’umuzun huzur ve güvenliği için büyük bir fedakarlıkla görev başında olan kahraman polisimiz ve şanlı askerimizi, Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte ziyaret ettik. Milletimizin huzuru için kendi sevdiklerinden feragat eden bu onurlu kardeşlerimize şükranlarımızı sunduk, hayırlı ve başarılı görevler diledik. Devletimizin bekası, milletimizin güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan tüm güvenlik güçlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun." ifadelerine yer verdi.

Mustafa Günyeni yıl ziyaretleriTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.