Başkan Güngör Haftasonu Bile Durmak Bilmiyor

Corona Virüs vakalarının Türkiye'de artmasıyla alınan önlemler arttı. Yeni gelen tedbirlerden bir tanesi olan 65 yaş ve üstünün sokağa çıkma yasağı ile beraber yaşlılara da hizmet edilmesi gerekiyor.

Corona Virüs vakalarının Türkiye’de artmasıyla alınan önlemler arttı. Yeni gelen tedbirlerden bir tanesi olan 65 yaş ve üstünün sokağa çıkma yasağı ile beraber yaşlılara da hizmet edilmesi gerekiyor.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör dün olduğu gibi bugün de Kızılkaya Halkına yapabileceği tüm hizmetleri yaparak halkın güvenliği, sağlığı ve eksikleri kalmasın diye çalışmaya devam ediyor. Başkan Güngör virüs önlemlerini ilk günden bu zamana kadar titizlik ile gerçekleştirerek bütün belde ve köylerini dezenfekte ettirmiştir. 21 Mart yani Dün gece 24’te başlayan, 65 yaş ve üstünün sokağa çıkma yasağının gelmesiyle Kızılkaya’da ikamet eden tüm 65 yaş üstü vatandaşların evlerini tek tek dezenfekte ederek günlük ekmek ihtiyaçlarını Kızılkaya Belediyesi adına karşılıyor.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör,

“Sizlerin sağlığı için, gece, gündüz haftasonu demeden canla başla çalışıyoruz.Özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, aynı hassasiyeti tüm vatandaşlarımızın göstermesini ve gerekli kurallara uymalarını rica ederim.” sözlerini kullandı.

#EvindeKalKızılkaya

#EvindeKalBurdur

#EvindeKalTürkiye

#Tedbirial Sevdiklerin için #evindekal

Coronavirüsburdur coronavirüssokağa çıkma yasağıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.