Başkan İsmail Durmaz, Cuma Pazarında!

Kocaaliler Belediye Başkanı İsmail Durmaz, beldede Cuma günleri kurulan Cuma Pazarı'nı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Kocaaliler Belediye Başkanı İsmail Durmaz,Cuma Pazarı'nı ziyaret etti. Beraberinde Ak Parti Kocaaliler Belde Başkanı Bilal Delen ve Yönetim Kurulu Üyeleri …

Kocaaliler Belediye Başkanı İsmail Durmaz, beldede Cuma günleri kurulan Cuma Pazarı’nı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Kocaaliler Belediye Başkanı İsmail Durmaz,Cuma Pazarı’nı ziyaret etti. Beraberinde Ak Parti Kocaaliler Belde Başkanı Bilal Delen ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri’nin de katıldığı ziyarette Başkan Durmaz, esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu.

Vatandaşlar fotoğraf çektiren Başkan Durmaz, her hafta Cuma pazarı esnafını ziyaret ettiğini söyledi. Kocaaliler Belediye Başkanı İsmail Durmaz, “Her zaman halkımızın arasındayız. Bu mübarek günde pazar yeri ziyareti gerçekleştirdik. Halkımızın gösterdiği ilgi bizleri mutlu ediyor. Halkımızı dinleyerek, dertlerine çözüm üretmek bizlerin görevidir” dedi.

Pazarda alışveriş yapan vatandaşlarda Başkan Durmaz’a yoğun ilgi göstererek, çalışmalarında başarılar diledi.

İsmail DurmazAk PartiKocaalilerTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.