Başkan Kalkan esnaf kadınları unutmadı

Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Kalkan Burdurlu esnaf kadınlara “8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Öğretmen evinde akşam yemeği düzenledi. Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Kalkan ilk …

Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Kalkan Burdurlu esnaf kadınlara “8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Öğretmen evinde akşam yemeği düzenledi.

Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi  Başkanı Recep Kalkan ilk olarak akşam yemeğine katılan esnafların masalarına giderek onlara karanfil dağıttı.

Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi  Başkanı Recep Kalkan da girişimci kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak için toplandıklarını belirterek “Bugünler çok önemli, sizlerin evinizde ve iş yerlerinizde ellerinizle meydana getirdiğiniz emeklerinizin ortaya çıkarılması ve bugünlerin hatırlanması, kadınların gündemde kalabilmesi için böyle bir program düzenledik. İş hayatında yer almanızdan dolayı sizleri kutluyorum. İnşallah kadın girişimcilerimizin ve esnafımızın sayısı daha da artarak bizleri de geçeceksiniz.” şeklinde konuştu.

Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi  Başkanı Recep Kalkan yıllarca emek vermiş olan esnaf kadınlara plaket verdi.

Program kadınlara bilgi verilen etkinliklerle devam ettikten sonra sona erdi.

Recep Kalkan8 Mart Dünya Kadınlar GünüTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.