Başkan Kamil Özcan güven tazeledi

Burdur'da bugün yapılan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği genel kurulunda mevcut başkan Kamil Özcan yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Burdur'da bugün yapılan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği genel kurulunda mevcut başkan Kamil Özcan yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.
Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği (TDSYMB) başkanı kamil Özcan, yıllardır tarım ve hayvancılık hususunda büyük Burdur'a büyük hizmetler veren birisi olarak, 26 Şubat Pazar günü Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda yapılan kongre ile yeniden başkan seçildi. 14. Olağan genel kurula siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra birlik üyeleri iştirak etti.
Tek liste ile girilen ve açık oylama ile yapılan kongrede TDSYMB Genel Başkanı ve Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan, güven tazeleyerek yeniden başkan olarak seçildi

 

Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri BirliğiKamil ÖzcanBurdur kongreTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.