Başkan Kayacan'dan Eğitime Destek Öğrencilerin Sağlığı İçin Eksikleri Giderdi

Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de etkili olan Covid-19 sebebiyle vatandaşların sağlığı için bir çok tedbir alındı ve alınıyor.

Bu hususta eğitim için alınan önlemlerin uyulması konusunda da büyük çaba sarfedilmekte.

Pandemi mücadelesi sürecinde yüz yüze eğitime geçilmesi için çalışmalar sürüyor. 21 Eylül'den itibaren anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine kapılarını açan okullarda, öğrencilerin salgından etkilenmemesi için detaylı çalışmalar yapılıyor.

Burdur'un Çavdır İlçesi'nde de pandemi süreci boyunca vatandaşların sağlığı için bir çok çalışma yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Eğitime açılan okullara giden öğrencilerin dezenfekte sorunu yaşamaması ve hijyenik şartlar altında eğitim alabilmesi için okulların bazı ihtiyaçları bulunuyor. Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, öğrencilerin sağlıklı bir eğitim hayatı geçirebilmeleri için, okulun ihtiyacı olan sensörlü sıvı sabunluk, dezenfektan aparatı, çöp kovası, hijyen paspası malzemelerini karşılayarak, çocuklar için en iyi şartları sunmak için mücadeleye ortak oldu.

Başkan Kayacan yaptığı açıklamada, " Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ederiz." ifadelerini kullandı.

Covid-19Eğitime DestekCoronavirüsburdur coronavirüsSüleyman KayacanTürkiyeBurdurÇavdır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.