Başkan Kayacan, üretken çiftçinin yanında

Çavdır Belediyesi, ilçenin ekonomik kalkınması için çiftçilere paketleme ve pazarlama konusunda destek veriyor. Bu yılki sezonda 6000. paket de banttan indi.

Çavdır Belediyesi, Üreticilere Destek Olmaya Devam Ediyor

Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, yaptığı açıklamada, "Üretken belediyecilik anlayışı ile üretken çiftçilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Bu yılki sezonda bugün 6000. paket de banttan indi. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma kolaylıklar dilerken çiftçilerimize de bol ve bereketli nice ürünler dilerim." ifadelerini kullandı.

Kayacan, açıklamasında, "Çavdır Belediyesi olarak, ilçemizin ekonomik kalkınması için çiftçilerimize her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda, ilçemizdeki çiftçilerimizin ürettiği ürünleri paketleme ve pazarlama konusunda onlara yardımcı oluyoruz. Bu yılki sezonda bugün itibariyle 6000. paketi de banttan indirdik. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çiftçilerimize de bol ve bereketli nice ürünler diliyorum." dedi.

 

çiftçidestekSüleyman KayacanÇavdır BelediyesiTürkiyeBurdurÇavdır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.