Başkan Keyik'ten Kadınlar Günü Mesajı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, bir mesaj yayınlayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, bir mesaj yayınlayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik mesajında:

"Dünyada kadınların gücü medeniyetin göstergesidir. Nüfusumuzun yarısını oluşturan kadınların sosyal, ekonomik, siyasi ve kültürel alanlarda hayata etkin katılımlarıyla toplumların, devletlerin ve milletlerin gücüne güç kattığı aşikardır. İstihdam alanında kadınlarımızın dinamik gücünü ekonomiye katkı haline dönüştürmek amacıyla başlatılan her çalışma, Türkiye'nin ekonomik büyümesine ve kalkınmasına büyük ivme kazandıracağına olan inancımız tamdır.

Kadının duygusal zekâsı ve varlığı, toplumun ve toplumsal barışının en büyük güvencesidir. Evinde anne, iş yerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu ortadadır. Bu amaçla imkanlarımız ölçüsünde kadın girişimcilerimize katkıda bulunmayı sürdürüyoruz.

Her platformda söylediğimiz gibi, kadın girişimci sayımızı erkek girişimcilerin sayısına ulaştırmak, onları iş dünyasının içinde başta yönetici ve girişimci olmak üzere daha fazla görebilmek hepimizin ortak isteği. Kalkınmanın da zenginleşmenin de adaletin de yolu budur.

Bu duygu ve düşüncelerle Hatay ve bölgesindeki depremzede kadınlarımız başta olmak üzere, kadın girişimcilerin, üyelerimizin ve üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf KeyikBaşkan Yusuf KeyikYusuf Keyik8 Mart Dünya Kadınlar GünüTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.