Başkan Meçikoğlu, '6 Şubat'ı unutabilmek ne mümkün'

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 6 Şubat Depremi ile ilgili bir açıklama yaptı. Detaylar haberimizde...

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve "asrın felaketi" olarak nitelendirilen deprem ile ilgili bir açıklama yaptı. Meçikoğlu açıklamasında, depremde hayatını kaybedenleri rahmetle anarken, yaralılara ve depremden etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'ndan 6 Şubat Depremi Açıklaması:

"6 Şubat 2023 4:17... O günü unutabilmek ne mümkün.

Yaşadığımız deprem felaketinde kaybettiğimiz binlerce canımızın acısını yüreğimizde taşıyoruz.

Asrın felaketine şahit olduğumuz, depremin yaşandığı andan itibaren elimizden gelen çabayı üyelerimiz ve Bucak'lı hemşehrilerimiz ile birlikte depremin ilk anından itibaren vatandaşlarımızın acısını kendi acımız bilerek, yaraları sarmak için bölgeyi yeniden ayağa kaldırmak için var gücümüzle çalıştık.

Tüm imkânlarımızı bölge için seferber etmeye, ilk günkü gayret ve kararlılıkla çalışmaya devam ettik, edeceğiz. Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da tüm zorlukları birbirimize kenetlenerek aşacağız.

Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle yâd ediyor; ailelerine ve aziz milletimize sabır diliyoruz.

Rabbim ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın."

Hasan Yalçın Meçikoğlu6 ŞubatdepremKahramanmaraş depremiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.