BAŞKAN MENGİ “GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR SİYASİ AÇIKLAMAYA CEVAP VERMİYORUZ”

“Bugün Birlik ve Beraberlik günü, Siyaset Yapma günü değildir” Değerli Basın Mensupları; Bugün Devletimize ve Milletimizin hassasiyetine daha fazla güveniyor, Daha sağlık içinde güzel günler yaşayacağımıza umut ediyor ve herşeyin kontrol altında olduğuna inanıyoruz.

“Bugün Birlik ve Beraberlik günü,

Siyaset Yapma günü değildir”

Değerli Basın Mensupları;

Bugün Devletimize ve Milletimizin hassasiyetine daha fazla güveniyor, Daha sağlık içinde güzel günler yaşayacağımıza umut ediyor ve herşeyin kontrol altında olduğuna inanıyoruz.

Bugün havadan nem kapıp siyaset yapma günü değildir, İzzet Başkanın ülke olarak bu zor günlerimizde yaptığı talihsiz açıklamasına üzülüyor, açıklamasına CEVAP VERMİYORUZ. Ülkemizde oluşan birliğimize fitne tohumlarının saçılmasına asla izin verilmemesine hep beraber taviz verilmeden mücadele edileceğine inanıyoruz. Bugün Birlik ve Beraberlik günüdür, Siyaset Yapma günü değildir.

Bu vesileyle Korona virüsü nedeniyle vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, hastalarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Başta Bütün sağlık çalışanlarımızı alkışlıyor ve büyük gayretlerine teşekkür ediyoruz. Aynı zaman da bütün kamu kurum çalışanlarına, bütün belediyelerimizdeki emekçilerimize gayret ve fedakarlıklarından ötürü çok teşekkür ediyoruz…

#BirlikteBaşaracağız

#EvdeKalBURDUR

Volkan Mengi

AK Parti Burdur İl Başkanı

Coronavirüsburdur coronavirüsVolkan MengiTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.