Başkan Mengi Uyardı "Tamamen Bitirmemiz Gerekiyor"

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur genelinde vakaların artış gösterdiğini belirterek, ''akraba ziyaretlerini ve akşam ev gezmelerini tamamen bitirmemiz gerekiyor'' dedi.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur genelinde vakaların artış gösterdiğini belirterek, ''akraba ziyaretlerini ve akşam ev gezmelerini tamamen bitirmemiz gerekiyor'' dedi.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi sosyal medya hesabından uyarıda bulundu. Koronavirüs vaka sayılarının Türkiye genelinde ve Burdur'da hızla arttığını belirten Başkan Mengi, ''akraba ziyaretlerini ve akşam ev gezmelerini tamamen bitirmemiz gerekiyor'' dedi.

Başkan Mengi yaptığı paylaşımda, ''Türkiye genelinde ve Şehrimizde vaka sayıları hızla artıyor, Bu konuda hep beraber büyük bir mücadele vermemiz gerekiyor, özellikle akraba ziyaretlerini ve akşam ev gezmelerini tamamen bitirmemiz gerekiyor. Son günlerde duyduğumuz pozitif vakaların çoğu bu saydığımız nedenlerle hep aile içi buluşmalardan yayılıyor." ifadelerini kullandı.

Volkan Mengiburdur korona virüsTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.