Başkan Oktay'dan Bucak Halkına teşekkür

CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay, 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerin ardından Bucak Halkına teşekkür etti. İşte detaylar...

CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay, 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerin ardından Bucak Halkına teşekkür etti.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hülya Gümüş’ün Milletvekili adaylık sürecinde ortaya koyduğu emeğin seçimden sonra da devam ettiğini belirten Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay, "Bucaklı hemşerilerimizin takdirine en iyi şekilde karşılık vereceğiz." dedi.

'Teşekkürler Bucak' sözleriyle açıklamada bulunan Başkan Ahmet Sedat Oktay, " Oy versin vermesin “Bucak’ta CHP var” şiarımıza sahip çıkan Bucaklı hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Kimsenin şüphesi olmasın.

İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Hülya Gümüş’ün Milletvekili adaylık sürecinde ortaya koyduğu emek seçimden sonra da devam ediyor ve haliyle devam edecek.

Bucaklı hemşerilerimizin takdirine en iyi şekilde karşılık vereceğiz.

Bugünden sonra Bucak’ta partimizi daha iyi anlatmak adına -ben görevde olsam da olmasam da- üstün bir gayret göstereceğiz.

Burdur İl Örgütümüzle, yeni bir sinerji oluşturan Burdur Milletvekilimiz Sayın İzzet Akbulut’la, Partimizin Duayenleri ve Gönüllüleriyle kapı kapı dolaşarak Kılıçdaroğlu Doktrini’ni anlatacağız.

CHP Bucak İlçe Başkanlığı hesabımızdan seçim ve sonrasına ilişkin verileri ve istatistikleri adım adım paylaşacağız.

Teşekkürler BUCAK" ifadelerini kullandı.

Ahmet Sedat OktayCHP BucakAhmet Sedat OktayCHP Bucak İlçe BaşkanlığıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.