Başkan Oktay ve yönetimi mazbataları teslim aldı

Burdur'un Bucak ilçesinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bucak İlçe Başkanlığı kongresinin ardından mazbatalar teslim alındı.

Geçtiğimiz gün Burdur'un Bucak ilçesinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bucak İlçe Başkanlığı kongresinin ardından mazbatalar teslim alındı.

Kongre sürecinde İlçe Başkanı Ahmet Sedat ve CHP Bucak İlçe Başkanlığı yönetimi, güven tazeleyerek görevlerine devam etme kararı aldı. Aynı zamanda Burdur İl delegeleri de kongre boyunca belirlenen isimleri destekledi.

Kongrenin ardından İlçe Başkanı Ahmet Sedat ve beraberindeki CHP Bucak İlçe Başkanlığı yönetimi, mazbatalarını alarak resmi olarak görevlerine başladı. İlçe Başkanı Ahmet Sedat, yaptığı açıklamada, görevlerine devam etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçe yönetimi olarak halkın sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, Burdur İl delegelerinin de desteğini arkalarında hissettiklerini ifade etti.

CHP Bucak İlçe Başkanlığı yönetimi ve Burdur İl delegeleri, mazbatalarını alarak görevlerine başlamış olmanın sorumluluğuyla halkın beklentilerine cevap verme gayreti içerisinde olacaklarını vurguladı.

Mazbata töreniCHP BucakAhmet Sedat OktayTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.