Başkan Özel'den Yeni Emniyet Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Erdal KARAKAYA’ya Bucak Ziraat Odası’ndan ziyaret.

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal ÖZEL yaptığı açıklamada;

“İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa Erdener BEDE Burdur İl Emniyet Müdür Yardımcılığı’na atanması sonucu ilçemizdeki görevine veda etmişti. İlçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Sayın Mustafa Erdener BEDE müdürümüze teşekkürlerimizi sunarız.

Bucak İlçe Emniyet Müdürlük görevine başlayan Sayın Erdal KARAKAYA müdürümüze de şahsım,kurumum ve çiftçilerimiz adına ilçemize hoş geldiniz diyorum.

Bugüne kadar birçok Emniyet personeli ilçemizde görev yapmış, öncelikle toplumun huzur,refah ve güvenliğini baz alarak hizmet vermiştir. Bu bağlamda ilelebet hizmetlerine devam edecek olan teşkilatımıza başta İçişleri Bakanımız ve İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere İlçe Emniyet Müdürümüz nezninde tüm Emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar ve kolaylıklar dileriz. “ ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaretinde Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet ÖZCAN’da başkanımıza eşlik etti.

Bilal ÖzelBucak Ziraat OdasıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.