Başkan Özel Duyurdu; Arpa tahsisleri Bucak'ta yapılacak

Bucak Ziraat Odası'nın yaptığı girişimler sonrasında, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından önceki dönemlerde Burdur İlinde yapılan arpa tahsisleri Bucak ilçesinde yapılacak.

Bucak Ziraat Odası'nın yaptığı girişimler sonrasında, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından önceki dönemlerde Burdur İlinde yapılan arpa tahsisleri Bucak ilçesinde yapılacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, " Hayvancılık ile uğraşan yetiştiricilerimizin desteklenmesine yönelik Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından önceki dönemlerde Burdur İlinde yapılan arpa tahsisleri çiftçilerimizi nakliye ve diğer masraflardan kurtarmak için Bucak Ziraat Odası olarak yaptığımız girişimler sonucunda bu yıl yerinde yani Bucak İlçemizde yapılacaktır.

Üreticilerimizin yerinde hizmet alabilmesi adına Bucak ilçemiz ve çevre ilçelerimizde hayvan yetiştiriciliği yapan üreticilerimize tahsis edilen arpaların dağıtımında emeği geçen Burdur Milletvekilli Bayram ÖZÇELİK, TMO Genel Müdürü Ahmet GÜLDAL, Denizli TMO Baş Müdürü Yücel TÜRKANOĞLU ve Burdur Ajans Müdürü Şahin YÜKSEL ve tüm TMO personeline teşekkürlerimizi sunarız.

Not: Parasını yatırmayan üreticilerimiz de 30.12.2022 tarihine kadar ücretlerini yatırabilirler. Ayrıca Burdur'dan arpalarını kendileri getirmek isteyen üreticilerimizin de getirebileceğini bilgilerine sunarız." ifadelerini kullandı.

Bucak arpa tahsisiBucak Ziraat OdasıToprak Mahsulleri OdasıBilal ÖzelTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.