Başkan Selimoğlu anlamlı günde öğretmenleri unutmadı

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle öğretmenler ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle öğretmenler ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Burdur İli Karamanlı ilçesinde düzenlenen programda öğretmenler ve eğitim camiası ile bir araya gelen Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu'na, Karamanlı İlçe Kaymakamı Emirhan Arıkan, AK Parti İlçe Başkanı Ömür Karakaya, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Akkaya eşlik etti.

Öğretmenlerin her zaman kıymetli olduklarını belirten Başkan Fatih Selimoğlu, " 140 kişilik Eğitim Camiamıza KARBEL Şirketimizin Aquapark Yüzme Havuzu Sosyal Tesisinde Yemek İkramında bulunduk. Kalabalık bir yemek organizasyonuna ilk defa ev sahipliği yaptık. Katılan tüm İdarecilerimize, Öğretmenlerimize, ayrıca organizasyonda görev yapan tüm Personellerime teşekkür ederim, emeklerine sağlık. Öğretmenlerimize dağıttığımız Çiçekler için de Ağlasun Belediye Başkanımız Sayın Ali ULUSOY’a şahsım ve Eğitim camiası arına teşekkür ederim. Her zaman eğitim camiamızın yanındayız." ifadelerini kullandı.

Burdur 24 Kasım Öğretmenler Günü24 Kasım Öğretmenler GünüFatih SelimoğluEmirhan ArıkanTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.